Carti noi

Contact

 

CONTACT

S.C.ROXEL CART S.R.L.

CUI RO14289023

J40/9495/2001

Capital social : 200 LEI

Sediu social : Str. Armenis Nr.6 BUCURESTI

BCR -RO34 RNCB 0089 3710 490001

Punct de lucru :

B-dul Theodor Pallady nr.287

 

 

COMENZI LA :

 

Telefon : 021-323.41.30

Mobil : 0740.024.777

Fax : 021-323.41.30

Email : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

   

Versuri mici pentru pitici

Versuri mici pentru pitici

Una dintre amintirile noastre,ale celor trecuti de varsta copilariei, poate cea mai puternica , este legata de scena in care perintii, bunicii, dascalii ne felicitau pentru felul in care recitam poezii, declamam texte ale caror sensuri nu le prindeam intotdeauna.

Astazi cand incercam sa gasim in memorie numele autorilor acelor texte, descoperim invariabil ca acestea sunt ocultate de nostalgia vremurilor fara griji. Sau, poate , nici nu le-am stiut vreodata. Este drept, oare, ca versuri, precum “ Melc, melc, codobelc “ , sa nu stim ca sunt inventia unei creatoare de eufonii inimitabile ?

Cum stim cu totii raspunsul la aceasta intrebare si este evident ca avem de-a face cu o eroare de educatie , ne-am simtit datori sa punem impreuna , intr-o antologie , aceste texte – cult ale copilariei copilului roman, inchipuite de mari poeti romani. Ii numim , printr-o conventie, poeti, desi sunt, in primul rand, inventatori de emotii musicale, plastic….

In aceasta carte , vecinatatile simbolice ale poeziilor semnate de Nicolae Nasta, Malina Cajal, Elena Dragos, Ana Tudoras, Dan Faur, Mircea Micu, Florin Iordachescu, George Zarafu, Victor Tulbure, Virgil Carianopol, si inca multi altii, vorbesc despre destinul fiecaruia dintre noi, cititorii si fostii actori de ocazie. Si mai vorbesc aceste texte poetice si despre felul in care credem cu tarie ca trebuie pastrata acea stare de ingenuitate, pe care doar poetii de aceasta rasa o pot transfera dincolo de barierele de deceniu , de secol , de varste.

Si tocmai de aceea , recunostinta noastra, a parintilor si a editorilor se indreapta prin antologia Versuri mici, pentru pitici catre aceasta casta nobila a creatorilor de emotie poetica.

 

   

Invatam sa scriem cifre

invatam sa scriem cifre

Invatam sa scriem cifre

Sugestii pentru Jocuri si activitati alese (ALA )

Caiet de antrenament grafic

Autori: Cristina Beldianu si Estera Tintesan

Nr.pagini : 56 p.

Format : A5

Editura : ROXEL CART

,,Invatam sa scriem cifre”

In aceasta lucrare educatoarele si parintii vor gasi un sprijin real in ceea ce priveste pregatirea mainii copilului pentru scris. Sugestiile pentru semnele grafice premergatoare scrierii cifrelor si semnelor matematice sunt concepute pe spatii cu patratele si sunt restranse pentru a nu obosi copilul.

Imaginile estetice, care insotesc semnele grafice, fac din aceste sugestii o atractie pentru fiecare copil.

 

   

Pregatim mana pentru scris

Pregatim mana pentru scris

Sugestii pentru Jocuri si activitati alese (ALA )

Caiet de antrenament grafic                                                                                               

Autori: Cristina Beldianu si Estera Tintesan

Nr.pagini : 32 p.

Editura : ROXEL CART                                                                                                 

 

 

 

 

,,Pregatim mana pentru scris”

 

 

 

In aceasta lucrare educatoarele si parintii vor gasi un sprijin real in ceea ce priveste pregatirea mainii pentru scris. Sugestiile pentru semnele grafice premergatoare scrierii literelor de mana, sunt concepute pe spatii de caiet tip I si sunt restranse pentru a nu obosi copilul.

 

 Imaginile estetice, care insotesc semnele grafice, fac din aceste sugestii o atractie  pentru fiecare copil
       


poiipoi